برامج نت

 
العودة   برامج نت > منتديات الكمبيوتر والأنترنت > قسم شبكات الحاسوب Computer Networks > قسم طلبات وحل مشاكل المتعلقة بالشبكات Computer Networks
صفحة برامج نت الرسمية على الموقع التواصل الاجتماعي فيسبوك
 

قسم طلبات وحل مشاكل المتعلقة بالشبكات Computer Networks رجاء لو كان لديك طلب برنامج او مشكلة ضع موضوعك هنا وان شاءلله يتم النظر به سواء من مشرف او الأعضاء المتخصصين

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 03-15-2009, 03:44 PM   #1
vipvipvip
الماسي برامج نت
 
الصورة الرمزية vipvipvip
 
تاريخ التسجيل: Feb 2006
الجنس : ذكر
المشاركات: 1,144
معدل تقييم المستوى: 125
vipvipvip is on a distinguished road

افتراضي كيف اعرف من معى على الشبكة علشان حاسس انى بتسرق

السلام عليكم يا محترفي برامج نت ومحترفي الشبكات
انا عندي نت dsl وموزع لاكثر من شخص وعندي برنامج سويتش سنايفر لما باعمل سكان للاجهزة باكتشف انو في اجهزة غريبه داخلة على الشبكة يعني انا بانسرق فيا ريت تعطوني الحل
مثال : انا باعرف انو على نظام لينوكس يمكن تحديد كلمة مرور واسم مستخدم لكل شخص موجود ولا يستطيع الدخول غير هذا الشخص حتى لو كان على نفس الكيبل
فياريت تعلمونا كيف او تعطونا اي برنامج من هيك نوع
ولكم جزيل الشكر







__________________



vipvipvip غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 03-16-2009, 10:16 AM   #2
vipvipvip
الماسي برامج نت
 
الصورة الرمزية vipvipvip
 
تاريخ التسجيل: Feb 2006
الجنس : ذكر
المشاركات: 1,144
معدل تقييم المستوى: 125
vipvipvip is on a distinguished road

افتراضي

وين الخبراء







__________________



vipvipvip غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 03-16-2009, 04:16 PM   #3
dr_timoon
الماسي برامج نت
 
الصورة الرمزية dr_timoon
 
تاريخ التسجيل: May 2005
الدولة: Egypt
العمر: 30
الجنس : ذكر
الوظيفة: Network Engineer
المشاركات: 1,806
معدل تقييم المستوى: 292
dr_timoon has a reputation beyond reputedr_timoon has a reputation beyond reputedr_timoon has a reputation beyond reputedr_timoon has a reputation beyond reputedr_timoon has a reputation beyond reputedr_timoon has a reputation beyond reputedr_timoon has a reputation beyond reputedr_timoon has a reputation beyond reputedr_timoon has a reputation beyond reputedr_timoon has a reputation beyond reputedr_timoon has a reputation beyond repute

افتراضي

يوجد خاصية فى اغلب الروتر الجديدة
وهى خاصية تدعم عمل فلتر لى الماك ادرس لى كل جهاز
يعنى تضع فى الروتر الماك ادرس بتاع الاحهزة اللى انت عاوزها تدخل بس
وبكدا مافيش جد هايدخل على الشبكة بتعاتك من غير مايكون الماك ادرس بتاعة متسجل جوة الروتر







__________________


My Certification
Certified Ethical Hacker (C|EH)
V6
Microsoft MCITP Enterprise Admin
Microsoft MCSE 2003
Cisco CCNA
Linux RHCE









dr_timoon غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 03-17-2009, 09:04 AM   #4
tagwar
الماسي برامج نت
 
تاريخ التسجيل: Jul 2006
الدولة: Dubai
العمر: 34
الجنس : Male
الهوايات: المساعده
الوظيفة: اي شيئ
المشاركات: 1,829
معدل تقييم المستوى: 134
tagwar is on a distinguished road

افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة dr_timoon مشاهدة المشاركة
يوجد خاصية فى اغلب الروتر الجديدة
وهى خاصية تدعم عمل فلتر لى الماك ادرس لى كل جهاز
يعنى تضع فى الروتر الماك ادرس بتاع الاحهزة اللى انت عاوزها تدخل بس
وبكدا مافيش جد هايدخل على الشبكة بتعاتك من غير مايكون الماك ادرس بتاعة متسجل جوة الروتر
مفيش حل احسن من كده
غير الايزا سيرفر وده حوار كبير







tagwar غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 03-22-2009, 09:34 PM   #5
ta7901
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Jan 2006
المشاركات: 48
معدل تقييم المستوى: 0
ta7901 is on a distinguished road

افتراضي

السلام عليكم
انا عندى نفس المشكلة
كيف يتم عمل هذا الفلترا
مع العلم بان جهاز الرواتر
linlsys 200g
ولكم جزيل الشكر
ta7901 غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
إضافة رد

مواقع النشر (المفضلة)

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة



الساعة الآن 03:25 AM.


Designed by bramjnet.com, TranZ By Almuhajir
Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.