برامج نت

 
العودة   برامج نت > منتديات الكمبيوتر والأنترنت > منتدى تبادل الخبرات وحلول الحاسوب
صفحة برامج نت الرسمية على الموقع التواصل الاجتماعي فيسبوك
 

منتدى تبادل الخبرات وحلول الحاسوب تبادل الخبرات بين الأعضاء المنتدى وحلول مشاكل الحاسوب

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 08-24-2008, 07:19 PM   #1
FTEHA
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Jun 2005
المشاركات: 33
معدل تقييم المستوى: 0
FTEHA is on a distinguished road

افتراضي طريقه تثبيت الويندوز من الفلاش ميموري

من فضلكم اريد معرفه كيفيه تثبيت نسخه الويندوز من الفلاش ميموري بدل من السيدي في حال تعطل السيدي روم؟
هل من مساعده من اهل الخبره؟
شكرا لكم
FTEHA غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 08-24-2008, 08:04 PM   #2
zero17
Dancing Sword
Stray Thief
 
الصورة الرمزية zero17
 
تاريخ التسجيل: Jul 2006
الدولة: Chaos Kingdom
الجنس : Boy
الهوايات: Challenge the impossible
الوظيفة: Challenge the impossible
المشاركات: 1,983
معدل تقييم المستوى: 138
zero17 is on a distinguished road

افتراضي

ممكن الطريقه دي تنفع نزل كل ملفات المويندوز للي حت نزله بكل الملفات والأسماء بحيث تصبح الفلاش زي السي دي ونزل الويندوز عادي ده لو من غير بوت أما لو عايز تنزله ببوت فأنا مجربتهاش الصراحه بس ممكن تغير أعداداته عشان يتعرف علي الفلاش
ملحوظه متحتش أي ملفات غير ملفات الويندوز علي الفلاش تجنب للأخطاء
وبالتوفيق







__________________
In the End Chaos Shall Prevail



zero17 غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 08-24-2008, 08:11 PM   #3
memoguitarist
الماسي برامج نت
 
الصورة الرمزية memoguitarist
 
تاريخ التسجيل: Mar 2008
الدولة: كوردستان العراق
الجنس : رجل
الهوايات: العزف على الة الكيتار
الوظيفة: موظف حسابات .. ومسؤول صيانة الحاسبات
المشاركات: 5,325
معدل تقييم المستوى: 195
memoguitarist has much to be proud ofmemoguitarist has much to be proud ofmemoguitarist has much to be proud ofmemoguitarist has much to be proud ofmemoguitarist has much to be proud ofmemoguitarist has much to be proud ofmemoguitarist has much to be proud ofmemoguitarist has much to be proud of

افتراضي

اخي هناك نسخ ويندوز مخصصه للفلاش ولها ملفات اوتو رن من ال usb

لما تضع الويندوز على الفلاش وكله كامل

تعمل اعادة تشغيل للجهاز

وتدخل على البايوس وبدل ما تخلي الاقلاع من السيدي الاقلاع الاول

تخلي الاقلاع الالول من ال usb

وفقك الله







__________________
©The processor











memoguitarist غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 08-24-2008, 08:13 PM   #4
zero17
Dancing Sword
Stray Thief
 
الصورة الرمزية zero17
 
تاريخ التسجيل: Jul 2006
الدولة: Chaos Kingdom
الجنس : Boy
الهوايات: Challenge the impossible
الوظيفة: Challenge the impossible
المشاركات: 1,983
معدل تقييم المستوى: 138
zero17 is on a distinguished road

Talking

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة memoguitarist مشاهدة المشاركة
اخي هناك نسخ ويندوز مخصصه للفلاش ولها ملفات اوتو رن من ال usb

لما تضع الويندوز على الفلاش وكله كامل

تعمل اعادة تشغيل للجهاز

وتدخل على البايوس وبدل ما تخلي الاقلاع من السيدي الاقلاع الاول

تخلي الاقلاع الالول من ال usb

وفقك الله

علي كده كلامي غلط بقي بس ممكن يمشي لو عرف يظبط ملفات autorun







__________________
In the End Chaos Shall Prevail



zero17 غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 08-24-2008, 08:42 PM   #5
sas_159
Superman •Ά• BramjneT
|▶ مشـــرف منتدى تبادل الخبــرات وحلــول الحاســـوب ◀|
ورئيس طاقم الدعم الفني لحلول
مشـــاكــل الحاســــوب ™
 
الصورة الرمزية sas_159
 
تاريخ التسجيل: Mar 2007
الدولة: Lang lebe mein Land........... ღ♥ღ - P a L a s t i N a - ღ♥ღ
الجنس : Man
الهوايات: . EveRy THinG U ThinK
الوظيفة: Industerial Electronics & ComputeR Technology EngineeR* InterneT ServicE TechnicaL SupporT&ProvideR
المشاركات: 18,179
معدل تقييم المستوى: 2297
sas_159 has a reputation beyond reputesas_159 has a reputation beyond reputesas_159 has a reputation beyond reputesas_159 has a reputation beyond reputesas_159 has a reputation beyond reputesas_159 has a reputation beyond reputesas_159 has a reputation beyond reputesas_159 has a reputation beyond reputesas_159 has a reputation beyond reputesas_159 has a reputation beyond reputesas_159 has a reputation beyond repute

افتراضي

يااخي كلام محمد صحيح

ازا كانت الفلاشة جاهزة للاقلالاع

هناك عده مواضيع تتكلم عن اعداداها للاقلاع باداه خااصة

وهناك نسخ ويندوز لاا تتجااوز ال 56 ميجا وتقلع من الفلاش.!!
sas_159 غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
إضافة رد

مواقع النشر (المفضلة)

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة



الساعة الآن 09:06 AM.


Designed by bramjnet.com, TranZ By Almuhajir
Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.