برامج نت

 
العودة   برامج نت > منتديات الكمبيوتر والأنترنت > منتدى تبادل الخبرات وحلول الحاسوب
صفحة برامج نت الرسمية على الموقع التواصل الاجتماعي فيسبوك
 

منتدى تبادل الخبرات وحلول الحاسوب تبادل الخبرات بين الأعضاء المنتدى وحلول مشاكل الحاسوب

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 12-05-2011, 04:30 PM   #1
hasaballa
عضو فعال
 
تاريخ التسجيل: Sep 2011
الجنس : ذكر
المشاركات: 132
معدل تقييم المستوى: 39
hasaballa is on a distinguished road

افتراضي ارجو المساااعده .. كيف استطيع تشغيل الاب توب بالويرليس ؟؟؟؟

السلام عليكم
عاملين ايه يارب تكونو بخير .. عاوز اشغل نت على الاب توب من خلال خاصية الويرليس فازاى اقدر اشغل نت بالويرليس ؟؟؟ مع العلم ان الاب توب نوعه compac والمودم اللى عندى مودم برووتر ونوع المودم sitecom .. الحقيقه انا حاولت كتييييييييير بس معرفتش اشغل الويرليس .. فيه بعض الامكان بيكون فيها نت متاح ممكن تلقط النت ده بالويرليس اللى عندك وكنت بعمل كده فعلا بس من يومين الويرليس ما بقاش يلقط النت خالص ده خارج البيت فى الاماكن اللى بتكون متاح فيها تلقط نت غير مشفر ... انما عندى فى البيت عشان اشغل الويرلس والقط نت من المودم فابيقولى حط 8 ارقام موجودين على ظهر الرويتر او المودم وحطيت كل الارقام اللى مكتوبه على ظهره وبيقولى غلط ارجو المساعده ارجوووكم فى اسرع وقت ومشكوورين .. ازاى اشغل الويرليس والقط بيه النت من عندى ؟؟؟







__________________
تذوق طعم الدولارات واليورو والاسترلينى مع افضل الشركات الربحيه 2011

الشركه العملاقه كليكسينس 8 مستويات ريفرال

الشركه العملاقة الغنيه عن التعريف infinityeuro

الشركه الاولى عالميا نيوبوكس الغنيه عن التعريف

الشركه الصادقه جدا والمتميزه دائما ptcline




التعديل الأخير تم بواسطة hasaballa ; 12-05-2011 الساعة 04:33 PM
hasaballa غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 12-06-2011, 07:40 AM   #2
sas_159
Superman •Ά• BramjneT
|▶ مشـــرف منتدى تبادل الخبــرات وحلــول الحاســـوب ◀|
ورئيس طاقم الدعم الفني لحلول
مشـــاكــل الحاســــوب ™
 
الصورة الرمزية sas_159
 
تاريخ التسجيل: Mar 2007
الدولة: Lang lebe mein Land........... ღ♥ღ - P a L a s t i N a - ღ♥ღ
الجنس : Man
الهوايات: . EveRy THinG U ThinK
الوظيفة: Industerial Electronics & ComputeR Technology EngineeR* InterneT ServicE TechnicaL SupporT&ProvideR
المشاركات: 18,179
معدل تقييم المستوى: 2297
sas_159 has a reputation beyond reputesas_159 has a reputation beyond reputesas_159 has a reputation beyond reputesas_159 has a reputation beyond reputesas_159 has a reputation beyond reputesas_159 has a reputation beyond reputesas_159 has a reputation beyond reputesas_159 has a reputation beyond reputesas_159 has a reputation beyond reputesas_159 has a reputation beyond reputesas_159 has a reputation beyond repute

افتراضي

اول شغلة هل المودم اللي عندك بيعطي نت وايرليس؟
2- هل لابتوبك يستقبل انترنت ويرليس عادي؟
من خلال كلامك اعتقد ان الاجابة على السؤالين نعم... اذا صحيح اكمل معي



اول شي بدك تبرمج المودم عندك يعطي نت وايرليس
2- بدك تعمل كلمة باسوورد للنت مشان مو اي حد يفوت عليه
3-افتح الابتوب وابحث عن الشبكة الخاصة بك ( طبعاً حسب الاسم)
4- دبل كليك عليها واعمل كونيكت
5- ادخل كلمة السر اللي دخلتها اثناء برمجة المودم.

6- enjoy
sas_159 غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 12-06-2011, 12:14 PM   #3
hasaballa
عضو فعال
 
تاريخ التسجيل: Sep 2011
الجنس : ذكر
المشاركات: 132
معدل تقييم المستوى: 39
hasaballa is on a distinguished road

افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة sas_159 مشاهدة المشاركة
اول شغلة هل المودم اللي عندك بيعطي نت وايرليس؟
2- هل لابتوبك يستقبل انترنت ويرليس عادي؟
من خلال كلامك اعتقد ان الاجابة على السؤالين نعم... اذا صحيح اكمل معي



اول شي بدك تبرمج المودم عندك يعطي نت وايرليس
2- بدك تعمل كلمة باسوورد للنت مشان مو اي حد يفوت عليه
3-افتح الابتوب وابحث عن الشبكة الخاصة بك ( طبعاً حسب الاسم)
4- دبل كليك عليها واعمل كونيكت
5- ادخل كلمة السر اللي دخلتها اثناء برمجة المودم.

6- enjoy
السلام عليكم اخى
اولا مشكووووووور جدا على اهتمامك وردك على الموضوع
ثانيا اخى .. المودم عندى بيعطى نت ويرليس عادى جدا وعندى الابتوب فيه خاصية الويرليس واستقبال النت من خلاله .. وهشرح لحضرتك ايه اللى بيحصل بالظبط عشان حضرتك يكون عندك خلفيه .. انا لما بشغل الاب توب الويرليس بتاعه بيلقط الشبكه اللى عندى فى البيت تلقائيا وعلامة الويرلس دى بتكون موجوده جنب الساعه فى شريط المهام لما بضغط على علامة الويرليس بيظهرلى قايمه صغيره بيكون موجود فيها الشبكه اللى عندى فى البيت وبتكون الشبكه دى باسم المودم اللى عندى sitecom المهم بضغط على الشبكه دى وبعدين بضغط كونيكت فبتظهرلى قايمه صغيره بيطلب منى احط رقم تشفير النت مكون من 8 ارقام وبيقولى ان الرقم ده هتلاقيه على ظهر المودم ولازم يكون الرقم ده 8 ارقام لانه بيقولى ادخل ال 8 ارقام اللى على ظهر المودم فيه رقم كالتالى 192.168.0.1 فانا بكتبه وبكتبه من غير النقط يعنى بكتبه كده 19216801 لانى لو حاولت اكتب غير الارقام بيرفض بيقولى ارقام بس .. المهم انى حطيت كل الارقام اللى مكتوبه فى ظهر المودم ومن ضمنها الرقم اللى قولت لحضرتك عليه ده وكلها قالى عليهم غلط .. فياترى الحل ايه ؟







__________________
تذوق طعم الدولارات واليورو والاسترلينى مع افضل الشركات الربحيه 2011

الشركه العملاقه كليكسينس 8 مستويات ريفرال

الشركه العملاقة الغنيه عن التعريف infinityeuro

الشركه الاولى عالميا نيوبوكس الغنيه عن التعريف

الشركه الصادقه جدا والمتميزه دائما ptcline



hasaballa غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 12-06-2011, 04:21 PM   #4
radar.egy
عضو محترف
 
الصورة الرمزية radar.egy
 
تاريخ التسجيل: Oct 2011
الدولة: مصر
الجنس : رجل
الهوايات: الكمبيوتر
الوظيفة: بمركز كمبيوتر
المشاركات: 653
معدل تقييم المستوى: 113087
radar.egy has a reputation beyond reputeradar.egy has a reputation beyond reputeradar.egy has a reputation beyond reputeradar.egy has a reputation beyond reputeradar.egy has a reputation beyond reputeradar.egy has a reputation beyond reputeradar.egy has a reputation beyond reputeradar.egy has a reputation beyond reputeradar.egy has a reputation beyond reputeradar.egy has a reputation beyond reputeradar.egy has a reputation beyond repute

افتراضي

اخى الرقم اللى فضهر المودم هو ip المودم

وهو بيختلف عن كلمة السر اللى ادخلتها عند استعمال المودم اول مرة







__________________










radar.egy غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 12-08-2011, 10:57 AM   #5
hasaballa
عضو فعال
 
تاريخ التسجيل: Sep 2011
الجنس : ذكر
المشاركات: 132
معدل تقييم المستوى: 39
hasaballa is on a distinguished road

افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة radar.egy مشاهدة المشاركة
اخى الرقم اللى فضهر المودم هو ip المودم

وهو بيختلف عن كلمة السر اللى ادخلتها عند استعمال المودم اول مرة
بش مهندس محمد الرقم ده احد الارقام الموجوده فى ظهر المودم وانا جربته بردو مع ارقام اخرى موجوده فى ظهر المودم ولكن المشكله مازالت قائمه .. ارجو المساعده







__________________
تذوق طعم الدولارات واليورو والاسترلينى مع افضل الشركات الربحيه 2011

الشركه العملاقه كليكسينس 8 مستويات ريفرال

الشركه العملاقة الغنيه عن التعريف infinityeuro

الشركه الاولى عالميا نيوبوكس الغنيه عن التعريف

الشركه الصادقه جدا والمتميزه دائما ptcline



hasaballa غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
إضافة رد

مواقع النشر (المفضلة)

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة



الساعة الآن 04:42 PM.


Designed by bramjnet.com, TranZ By Almuhajir
Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.