منتدى برامج نت | برامج نت | دليل المواقع | العاب فلاش | برامج | عيادة الطب | Free software
العاب افلام موقع منتديات

المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : تحذير هام : لكل من يملك موقع مجانى على موقع www.300mb.com


besstaw
09-14-2007, 04:50 PM
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

انا حبيت يكون ليه موقع مجانى على مساحه مجانيه
لاقيت موقع اسمه www.300mb.com وانا ببحث فى احد المواقع
ودخلت على الاكسبلورر انترنت وسجلت فى الموقع وبعد كام يوم وصلنى الصفحه الا اقدر ااعمل اكتف ACTIVE للمساحه المجانيه الخاصه بى . المهم دخلت المرة على Mozilla Firefox ولم ادخل على الانترنت اكسبلورر واتفاجت بالرسايل الا فى الصور المرفقه واكتشفها الكاسبر اسكاى Kasper Sky رقم 7
ان الموقع دة بيسرق كلمات السر والبطاقات الائتمانيه وقلت احذر اعضاء برامج نت
اللهم بلغت اللهم فاشهد
واسبكم مع الصور
http://www.members.lycos.co.uk/moreclass/300.JPG

http://www.members.lycos.co.uk/moreclass/301.JPG

footballer
09-14-2007, 06:46 PM
اساسا الموقع دة مبيقبل حسابت جديدة
سجلت كذا مرة
يقلى حبعتلك رسالة التفعيل ومبيبعتوش حاجة

besstaw
09-14-2007, 07:13 PM
اقسم بالله بعت لى كود التفعيل اليوم ولما جيت ادخل على رابط التفعيل دة حصل الا حصل دة

footballer
09-14-2007, 07:57 PM
يا عم انا مصدقك من غير حلفان
هما بعتولك الكود فى اد اة
&&&&
سيبك من الموقع دة وخليك فى دة وادعيلى
WWW.freeweb7.com

besstaw
09-14-2007, 10:56 PM
بعد اسبوع جالى الرد ومتشكر جدا على الموقع الا كتبته

altneen_20
09-14-2007, 11:18 PM
شكرا اخى على تحذيرك
سلام

yulalac
09-15-2007, 12:02 AM
صحيح أخي بارك الله فيك

MR-X
09-15-2007, 12:35 AM
استضافة معفنة اصلا ...

لطس
09-15-2007, 01:55 AM
جزاك الله الف خير اخوي على التنبيه

besstaw
09-18-2007, 08:14 PM
العفو اخواتى ونورتو الموضوع

الدومري
09-19-2007, 03:12 AM
يا عم انا مصدقك من غير حلفان
هما بعتولك الكود فى اد اة
&&&&
سيبك من الموقع دة وخليك فى دة وادعيلى
WWW.freeweb7.com


على فكرة الموقع هادا عنصري جدا شوفو سو عطاني بعد ما سجلت

Accounts from CHINA and IRAN or users using chinese or islamic languages will be REMOVED without notification.

يعني كل شي مستخدمين من دول اسلامية رح تنحذف حساباتهم من دون انذار