منتدى برامج نت | برامج نت | دليل المواقع | العاب فلاش | برامج | عيادة الطب | Free software
العاب افلام موقع منتديات

المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : تحذير الى كل مستخدمى دومينات ch. او li. الغير مدفوعة .. تحذير حتى لا يضيع مجهودكم


mizo_mido_Ahly
08-22-2007, 03:26 PM
بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة


كنا شفنا قبل كدا يا جماعة .. موضوع للاخ احمد منسى ahmedmansy2010
عن دومينات ch او li مجانا
وهى كانت طبعا غير مجانية والمهم فى ناس كتيرة مسجلة عليها

انا اتبعتلى رسالة مكتوب فيها الكلام دا
http://img209.imageshack.us/img209/1363/40117875ka4.jpg


المهم انهم هيطبقوا قانون جديد من اول شهر 9

ممكن يكون فى مراجعات حسابات وكدا
فعشان كدا انا بنبهكم واحتياطى

الكل ياخد باك اب لمنتداة عشان لو حصل حاجة لا قدر الله نكون مستعدين
شكرا

fghjk1111
08-22-2007, 03:34 PM
ياريت ترجمة فيها تلخيص الموضوع

علاء الدين والمصباح
08-22-2007, 04:23 PM
دة المتوقع فعلا

شكراا للتنبيه

Mafia4Maroc
08-22-2007, 05:23 PM
شكرااا لتنيبه على العموم انا من الاول لم ارتح لهدا الموضوع لنه لا يوجد مصطلح ف عالم النت اسمه مجانا و تقبل مروري

fariss
08-22-2007, 06:45 PM
السلام عليكم أنا وصلوني رسالتين منههم يريدون المال و قد قمت بتقطيع الرسالتين و للعلم فأنا من مدينة حدودية مع سبتة المحتلة الفنيدق المغرب . رسالة وصلت اليوم قام أبي بتقطيعها

سيف عدنان خلف
08-22-2007, 07:15 PM
بارك الله فيك اخي العزيز ومشكور على التحذير
و انا استلمت الرسالة يوم امس

pc_guy
08-22-2007, 08:08 PM
مشكوووووووووووووووووووووووور على تحذير

m7o0
08-22-2007, 11:21 PM
يسلمووو على التنبية

الأسد الجريح1
08-22-2007, 11:54 PM
مشكور أخي الكريم على التحذير....

BROKEN-CROSS
08-23-2007, 12:12 AM
و الله الواحد ما يثق فى أى خدمة مجانية !!!!!!!!!!!! بعد اللى بنشوفه من بهذله بسبب الحاجات المجانية الكذابة

mizo_mido_Ahly
08-23-2007, 05:28 AM
الحقيقة يا جماعة دى مكانتش اصلا مجانية دى بس كانت لا تستحق الفلوس قبلالاتشراك

يعنى الفلوس بتبقى بعد تسجيل الموقع وعشان كدا احمد منسى قال محدش يكتب اى بيانات حقيقة غير الايمل .. فى ناس كتيرة جالها الرسايل .. على العموم انا نبهت وحصل خير .. وجارى الرد عليكم

mizo_mido_Ahly
08-23-2007, 05:29 AM
ياريت ترجمة فيها تلخيص الموضوع
ترجمة اية يباشا سيبك من الصورة دا دليل بس

على العموم شكرا على مرورك

mizo_mido_Ahly
08-23-2007, 05:33 AM
دة المتوقع فعلا

شكراا للتنبيه


العفو وشكرا على مرورك يا غالى

mizo_mido_Ahly
08-23-2007, 05:35 AM
شكرااا لتنيبه على العموم انا من الاول لم ارتح لهدا الموضوع لنه لا يوجد مصطلح ف عالم النت اسمه مجانا و تقبل مروري

شكرا على مرورك ومرورك متقبل بس الرخص بقى هههههههههههههههههههههه

شكرا على المرور وجزاك الله كل خير

mizo_mido_Ahly
08-23-2007, 05:36 AM
السلام عليكم أنا وصلوني رسالتين منههم يريدون المال و قد قمت بتقطيع الرسالتين و للعلم فأنا من مدينة حدودية مع سبتة المحتلة الفنيدق المغرب . رسالة وصلت اليوم قام أبي بتقطيعها



ربنا يكون فى عونك يا غالى .. وربنا معاك .. شكرا على المرور

mizo_mido_Ahly
08-23-2007, 05:38 AM
بارك الله فيك اخي العزيز ومشكور على التحذير
و انا استلمت الرسالة يوم امس
ربنا معاك يا غالى .. جزاك الله كل خير .. شكرا على المرور :smailes60:

mizo_mido_Ahly
08-23-2007, 05:39 AM
مشكوووووووووووووووووووووووور على تحذير


شكرا على المرور انت جزاك الله كل خير

mizo_mido_Ahly
08-23-2007, 05:40 AM
يسلمووو على التنبية
شكرا على مرورك وااى خدمة

mizo_mido_Ahly
08-23-2007, 05:41 AM
مشكور أخي الكريم على التحذير....

العفو وشكرا على مرورك يا غالى ..

mizo_mido_Ahly
08-23-2007, 05:42 AM
و الله الواحد ما يثق فى أى خدمة مجانية !!!!!!!!!!!! بعد اللى بنشوفه من بهذله بسبب الحاجات المجانية الكذابة

شكرا على مرورك يا غالى .. :smailes60: :smailes60: :smailes108:

pomax
08-23-2007, 06:34 AM
مشكور على التحذير

والله انا جربت وعملت فعلا تسجيل ولن لم اقم باكمال التسجيل لانه لم يقبل اصلا اسم موقعى ..

mizo_mido_Ahly
08-23-2007, 09:26 AM
مشكور على التحذير

والله انا جربت وعملت فعلا تسجيل ولن لم اقم باكمال التسجيل لانه لم يقبل اصلا اسم موقعى ..
شكراو انت كنت ممكن ساعتها تختار اسم تانى على العموم حصل خير شكرا على المرور

wasem91
08-23-2007, 08:44 PM
مشكور على التنبيه

emir
08-24-2007, 09:59 AM
لقد ذهبت ضحية لحلف كاذب
هذه هي الفاتورة التي وصلتني الئ الجزائر تريد تسديد 27 chf (فرنك سويسري)

الوجه الأمامي
http://www.geocities.com/alimuslm/img/switch0.jpg


الوجه الخلفي



http://www.geocities.com/alimuslm/img/switch01.jpg

...mr.uae...
08-24-2007, 10:13 AM
مشكووووووووور ب

mizo_mido_Ahly
08-24-2007, 12:57 PM
معلش يا اخى ربنا يكون فى عونك وكنتوا المفروض متكتبوش الالعنوان

ربنا يستر علينا من النصب .. شكرا على مرور الجميع . .

MR-X
08-26-2007, 12:53 AM
لا تهتم اخي emir (http://www.bramjnet.com/vb3/member.php?u=247743) بالافتورة و تجاهلها و اظن ان الاخ احمد حسيني صاحب الموضوع نبه ان ال واحد مايحطش معلومات صحيحة خالص و اظن ان الراجل مغلطش ...

انت كدة ظلمته ...

راجع الموضوع جيدا .....

elnaser_m
08-26-2007, 06:29 AM
مشكور يا باشا على التنبيه

جزاك الله خيراً

emir
08-26-2007, 01:09 PM
لا تهتم اخي emir (http://www.bramjnet.com/vb3/member.php?u=247743) بالافتورة و تجاهلها و اظن ان الاخ احمد حسيني صاحب الموضوع نبه ان ال واحد مايحطش معلومات صحيحة خالص و اظن ان الراجل مغلطش ...

انت كدة ظلمته ...

راجع الموضوع جيدا .....

أنا كنت سجلت عندما طرح الموصوع منذ شهرين ولم أجد التنيه فلو وجدته كنت قد اتخذت احتياطاتي

mizo_mido_Ahly
08-27-2007, 10:17 PM
على العموم الى حصل حصل .. خلاص
المهم دلوقتى .. اى حد هيغلط فى اى عضو سيتم انذارة
احمد منسى انذر وخلاص ..

خالد بشتاوي
08-28-2007, 03:47 PM
اعزائي الاعضاء , من المؤكد ان هذه الدومينات ليست مجانا وان كان تسجيلها مجانا , لاني لا اعتقد ان اي شركة في العالم ستخسر ملايين الدولارات بدون مقابل , انا اعتقد انها فترة تجريبية للدومين

ولكن اطمئنكم واصحح معلوماتكم الخاطئة بالتنبيه بأخذ باك اب واود ان اقول ان الدومين ليس له اي علاقة بملفاتك المستضافة على سيرفر غير الشركة نفسها لان الدومين وظيفته فقط انه جاء بدل كتابة اي بي السيرفر , بمعنى ان ملفاتكم لن تضيع ولن يمسها اي شيء حتى وان راح الدومين .

تحياتي لكم

thelordof
08-31-2007, 10:37 AM
نعم لأن الدومين هو نوان فقط و الملفات تكون على اللإستضافة

thelordof
08-31-2007, 10:39 AM
أنا حذفت الدومينات بتاعي عشان لما كنت كاتب العنوان حقيقي

menadodo
08-31-2007, 12:52 PM
حمل نسجه واعمل موقع ودوره www.mp4hat.freeweb7.com/vb

star-maroc
09-03-2007, 11:22 AM
شكرا على التحضير اخي