برامج

أدسنس على المنتديات؟؟؟ [الأرشيف] - برامج نت

المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : أدسنس على المنتديات؟؟؟


anous2007
03-24-2007, 06:36 PM
أنا حطيت إشهار أدسنس على منتدى و لكن المشكلة أني عايز أحط الإشهار في وسط الموقع ممكن حد يقولي إزاي
www.mountada.at.ma
أو
http://anas007.an.funpic.de/vb

و انا منتتظر مساعدتكم

يا أصحاب الخبرة

وسام الاعرجي
03-24-2007, 06:56 PM
اخى الكريم موقعك عربى
فكيف تضع اعلانات جوجول فى موقع عربى
اصلا كيف تمت الموافقة على الموقع منهم
ام انك اشتركت بموقع اخر وقمت بوضع الكود على نفس الموقع
ام انك اشتركت بموقع اخر وقتها وقمت الان بتغير الموقع
لانى الذى اعلمة انها لا تقبل المواقع العربية

وسام الاعرجي
03-24-2007, 06:58 PM
اما عن كيفية وضع اى شى فى المنتصف
اكتب التالى


<center>
ضع الكود هنا حق جوجول او اى شىء تريدة يظهر بالمنتصف
</center>


فقط لا غير ولكن لا يجوز وضع اعلان جوجول فى موقع عربى اخى الكريم او سوف يتم غلق الحساب

anous2007
03-24-2007, 07:05 PM
اما عن كيفية وضع اى شى فى المنتصف
اكتب التالى



فقط لا غير ولكن لا يجوز وضع اعلان جوجول فى موقع عربى اخى الكريم او سوف يتم غلق الحساب

أخي مشكور على الزيارة الحلوة و لكن أنا موقعي إنجليزي و لكن أثناء تجولي و جدت منتدى عربي حاطط إشهار أدسنس لدا حمستني الفكرة
و شكرا على المعلومة

و المقع الخاص بي www.bestofweb.at.ma للمعاينة

anous2007
03-24-2007, 07:09 PM
مشكوووووووووووووووور يا أخي الفكرة نجحت و ربنا يديك الصحة و طلت العمر و الدرية الصالحة يا رب

النيرو0
03-24-2007, 08:22 PM
ملحوظه ادسنس الان تقبل المواقع العربيه

morvious23
03-24-2007, 08:35 PM
nero هل أنت متأكد مما تقول
































Anti Aging Vitamin And Gel (http://www.simplifiedbeauty.info/)
Anti Aging Vitamin C Gel (http://www.ourladies.info/)
Anti Wrinkle Vitamins (http://www.girls-e-world.info/)
Make Up Supplies (http://www.women-home-store.info/)
New Women Shoes (http://www.e-womenshoes.info/)
Shoes New Style (http://www.fashionabc.info/)
New Ecco Shoes (http://www.shoehunters.info/)
Ecco Shoes Store (http://www.shoeecco.info/)
Shoebuy Zappos Shoemall (http://www.shoeparlor.info/)

Bostonian Shoes (http://www.shoesline.info/)
Dvs Shoes (http://www.bootsnshoes.info/)
Vans Shoes (http://www.shoehunting.info/)
Skechers Women Shoes (http://www.shoezilla.info/)
Shoes Shop (http://www.simplifiedshoes.info/)
Adidas Original Shoes (http://www.shoesland.info/)
Skechers (http://www.shoestorm.info/)
Puma Shoes (http://www.theshoemart.info/)
Skate Shoes (http://www.shoedawg.info/)


Lacoste (http://www.shoekeeper.info/)
Buy Shoes Online (http://www.shoe-mania.info/)
Shoe Buy (http://www.shoes-express.info/)
Adidas Stan Smith (http://www.shoespro.info/)
Adidas And Reebok (http://www.shoessuper.info/)
Discount On Skechers (http://www.shoessmart.info/)
New Balance (http://www.attract-shoes.info/)
Shop Shoes (http://www.e-shoe-s.info/)
Travel Accessories (http://www.proluggage.info/)

Travel Luggage (http://www.netbags.info/)
Luggage And Accessories (http://www.bagsgrabber.info/)
Carry On Luggage (http://www.bagsdeals.info/)
travelpro luggage and bags (http://www.e-shoe-s.info/)
Luggage And Duffels Deals (http://www.luggage-deals.info/)

zidane1986
03-24-2007, 08:44 PM
nero هل أنت متأكد مما تقول

أظن أخي أنها بدأت بقبول المواقع العربية فأناا مسجل معها بموقع عربي ووصلت الأن إلى 3 دولار بعد أسبوعين من وضع الكود ..***نظرا لقلة الزوار لموقعي..***

morvious23
03-24-2007, 09:36 PM
أظن أخي أنها بدأت بقبول المواقع العربية فأناا مسجل معها بموقع عربي ووصلت الأن إلى 3 دولار بعد أسبوعين من وضع الكود ..***نظرا لقلة الزوار لموقعي..***

هل أستطيع رؤية موقعك العربي حيث وضعت إعلانات غوغل




































Anti Aging Vitamin And Gel (http://www.simplifiedbeauty.info/)
Anti Aging Vitamin C Gel (http://www.ourladies.info/)
Anti Wrinkle Vitamins (http://www.girls-e-world.info/)
Make Up Supplies (http://www.women-home-store.info/)
New Women Shoes (http://www.e-womenshoes.info/)
Shoes New Style (http://www.fashionabc.info/)
New Ecco Shoes (http://www.shoehunters.info/)
Ecco Shoes Store (http://www.shoeecco.info/)
Shoebuy Zappos Shoemall (http://www.shoeparlor.info/)

Bostonian Shoes (http://www.shoesline.info/)
Dvs Shoes (http://www.bootsnshoes.info/)
Vans Shoes (http://www.shoehunting.info/)
Skechers Women Shoes (http://www.shoezilla.info/)
Shoes Shop (http://www.simplifiedshoes.info/)
Adidas Original Shoes (http://www.shoesland.info/)
Skechers (http://www.shoestorm.info/)
Puma Shoes (http://www.theshoemart.info/)
Skate Shoes (http://www.shoedawg.info/)


Lacoste (http://www.shoekeeper.info/)
Buy Shoes Online (http://www.shoe-mania.info/)
Shoe Buy (http://www.shoes-express.info/)
Adidas Stan Smith (http://www.shoespro.info/)
Adidas And Reebok (http://www.shoessuper.info/)
Discount On Skechers (http://www.shoessmart.info/)
New Balance (http://www.attract-shoes.info/)
Shop Shoes (http://www.e-shoe-s.info/)
Travel Accessories (http://www.proluggage.info/)

Travel Luggage (http://www.netbags.info/)
Luggage And Accessories (http://www.bagsgrabber.info/)
Carry On Luggage (http://www.bagsdeals.info/)
travelpro luggage and bags (http://www.e-shoe-s.info/)
Luggage And Duffels Deals (http://www.luggage-deals.info/)

anous2007
03-25-2007, 08:47 AM
مشكور على الحماس دا
لكن أنا وجدت منتدى عربي به إشهارات أدسنس
ودا اللي شجعني
وللتواصل anas_007@anas.anas

وسام الاعرجي
03-25-2007, 09:58 AM
شباب والله لا
والله لا
انت بتتكلموا فى اية
دا اشاعة حقيرة طلعة واحد صاحب منتدى جديدة حتى المنتدى دا الدومين بتاعة بينتهى .info
وتنقلت بين المنتديات
ياجماعة جوجول بتقبل المواقع العربية فى حالتين
الاول فقط للبحث ادسنس للبحث وليست اعلانات ادسنس للمحتوى
الثانية ان الموقع العربى مترجم يعنى اضغط على زر يتحول الى انجليزى وهكذا


لو لاقيت موقع عربى فية اعلانات جوجول للمحتوى يبقا التالى
1- كان عامل موقع وغيرة وترك الاعلان بقا وهو عافل
2- كان مسجل بموقع وقالك احط الكود فى موقعى التانى ومش مدرك جيدا انها تكتشف

فجاة كدا ظهرت الاشاعة دية داخل المنتدى
ههههههههههههههه
يعنى لو واحد دلوقتى شاف موقع فية غلط ما لية يفترض انة صح وهوة اللى غلط
يعنى لو انا شوفت اعلان جوجول على شكل فريم
هاجى اقول هييييييييييية جوجول مش بتلاحظ فكرة الفريمات

عن جد هو هراء
ارجو من الاخوة التصدى للشائعات التى تؤدى الى خسارة الوقت والجهد

وسام الاعرجي
03-25-2007, 10:01 AM
اقتباس من رد القاطع مكناسى
الراجل جايبلكم الرد من جوجول ادسنس نفسها للى بيفهم انجليزى وفرنساوى


إخواني أدسنس لا ولا تقبل المواقع العربية والدليل هنا

للمتكلمين بالفرنسية
https://www.google.com/adsense/suppo...ui&medium=link

للمتكلمين بالانجليزية
https://www.google.com/adsense/suppo...ui&medium=link

وكما تلاحظون الدليل من أدسنس.


اقفلوا على الموضوع
انتهى