برامج

الشركة ديه بتاعت ايه [الأرشيف] - برامج نت

المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : الشركة ديه بتاعت ايه


ahmed_11111
10-23-2006, 02:42 AM
السلام عليكم
كل سنة وانتم طيبيبن
لو سمحتم
انا عايز اعرف الشركة ديه بتاعت ايه
http://www.fastontrack.com (http://www.fastontrack.com/)
بصراحة انا عايز اعرف هل هي امنه
وكمان مميزاتها رائعة والحد الأدنى 0.5$
انا اشتركت فيها لكن لسه مستثمرتش انا اتكلمت مع واحد مشترك فيها
اللي انا فهمته منه انك بتعلن فيها وليك عدد من البانرات 200 تقريبا المهم انهم بيزدادوا كل يوم 100
بحيث انك تضيف روابط الشركات بتاعتك
ياريت لو حد يعرف حاجه عنها يقول لنا وله الثواب والأجر
كما ياريت يوضح كيفية رفع البانر
والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته:smailes55:

ceosayed
11-04-2006, 09:28 PM
اthxxxxxxxxxxxxxxx
ستخدم الكمبيوترولومرةواحدةصح اكسب500دولارفىالشهرواكتر والله انامجربهاجرب ومش هاتندم
والله الكلام دا بجد وعلى فكرة يا جماعة احنا فى اول الشهر وسهل اوى تستغلوا الموضوع دا فى الشهر الجاى دا من اولة
قد يشك البعض في صحة كلامي لكن الحقيقة التي ترددت كثيرا حتى اشتركت ولكنني اقبض الان اكثر من 40000 $$

http://www.surfjunky.com/?r=silverrose000

اخي انت بتحلف ان الكلام ده جد

طيب فيه اراء اخري ممكن تفيدنا ايهم ادق؟

كما ان الموقع لا يدفع بالشيكات لمن يقيم خارج الولايات المتحدة ( اذا كان بيدفع اصلا )

Re: surfjunky - surfjunky.com
Very "smart" program.You can only use IE. I was sign up before one year and in my cash balance I have $572 , but they never paid me.I was stop to surf before 7 mounths, but money is still in my cash balance.

Don't lose your time - only what I'm earn is "trojan background" and another viruses.

Re: surfjunky - surfjunky.com
This site scam!