برامج

موقع اعلانات جديد يقبل ايجولد واربح من موقعك مثل جوجل ادسنس [الأرشيف] - برامج نت

المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : موقع اعلانات جديد يقبل ايجولد واربح من موقعك مثل جوجل ادسنس


creative_man
10-16-2006, 04:24 PM
احدى الشركات الجديدة شركة دعاية واعلان للمواقع
اعلان عن موقع او اكسب من موقعك

الشركة دى بتتعامل زى جوجل ادسنس بتحسبك على الاعلان بكليك ولما بتسجل فى الموقع بتقدر انك بتضيف اى عدد من المواقع وتضيف الاعلانات فى موقعك وممكن تغير شكل الاعلان علشان يناسب تصميم موقعك الشركة بتدفع الارباح عن طريق الايجولد ادنى حد لسحب ارباحك هو 1 دولار ودول ممكن تحققهم من عدد قليل من الضغطات
سعر الضغطة الواحدة 5 سنت يعنى بتكسب من 20 ضغطة 1 دولار

اما لو حبيت تعلن عن موقعك فممكن انك تختار الموقع الى عايز اعلانك يظهر فية مش بس كدة الشركة بديك 5 دولار مجانا تعلن بيهم عن موقعك بمجرد انك تحط كود الاعلانات فى موقعك يعنى كسبان من النحيتين :smailes91: :smailes91:

الشركة هيلة وممكن على فكرة تحط اعلانك فى مواقع الاستثمار زى مواقع السيرف وال ptr وتقدر تختار الموقع بنفسك

هى فرصة رائعة علشان تكسب من موقعك وتعلن عن موقعك فى نفس الوقت :smailes100:

رابط االاشتراك من هنا

http://obeus.com/ (http://obeus.com/?ref=249)

tarektaoud
10-16-2006, 04:34 PM
(الله لا إلَه إلا هُو الحَيُّ القَيّومُ )

مشكور أخى على الموضوع الجميل

خليـــــــــل
10-17-2006, 12:12 PM
السلام


مشكووووووووووووور جدا على الموضوع

banned_13_days
04-13-2007, 10:17 AM
مشكور انا ربحت ايجولد
ايجولد
دى جولد
سى جولد
فى جولد
اكس جولد
ذهب
هييييييييييييييية

samire85
04-13-2007, 11:32 AM
مشكور أخى على الموضوع

chips2
04-13-2007, 03:28 PM
عندك اتبات دفع جديد وهل يدفع على التنسجيل عن طريقك ولا ضغطات فقط

ثاقب النظر
04-13-2007, 07:16 PM
السلام
شكرا
هل يقبل المواقع العربية ؟

الفرعون المحترف
04-13-2007, 07:22 PM
بارك الله فيك اخي ولكن على ما اعتقد الموضوع مكرر ولكن شكرا لك

big-invest
04-14-2007, 05:15 PM
قد سمعت ان الموقع ما بيدفع منذ فترة بعيده
فهل هذا صحيح او لا ؟

وهل هو جاد بالفعل ؟

<<forsaonline>>
04-14-2007, 06:17 PM
السلام عليكم
أخى الكريم هل هناك خوف من الضغطات المتكررة فى هذه الشركة مثل جوجل أدسينس
تحياتى لك ولجميع الأعضاء الكرام

big-invest
04-14-2007, 11:08 PM
يا اخى كما قولت فى الموضوع السباق لهذا .
ان الشركة تمنع اى ضغطات مخالفه
وهيا بنا نقوم بحسابها بالعقل كالأتى :

هل يجوز ان تقوم انت بتصميم شركة اعلانات مثل هذه . وفى يوم واحد تجد ان جميع الأعضاء قد وصلوا للحد الأدنى للدفع !!!!!!!!!!!!!!!
كيف تعقل ؟؟؟؟

اكيد الموضوع به غش .. اكيد الضغطات غير شرعيه

إذا لابد من قوانين وبرامج تعرف من اين اتت هذه الضغطات . وهل هى شرعيه ام لا

تقبلوا كل تحية